Opgeleverd

Kavels in Zuid Limburg

In het kavelaanbod van Zuid-Limburg was er op veel plekken de mogelijkheid om je eigen vrijstaande villa te laten bouwen op een ruime kavel. De nieuwbouwlocaties lagen vaak net buiten het dorp, met natuurgebieden of water om de hoek. Kopers konden een mooie plek kiezen in bijvoorbeeld Born, Nuth, Voerendaal, Klimmen of Vaesrade en zelf bepalen welke woning op de kavel werd gebouwd. Of als je liever niet zelf wilde bouwen, had BPD alvast wat inspiratie-woningen voor je uitgewerkt waaruit je kon kiezen. Inmiddels zijn alle kavels in het mooie Zuid-Limburg verkocht. 

image alt

Waanzinnig mooi

Zuid Limburg kent in de zomer zonovergoten heuvels en in de winter is het er met sneeuw waanzinnig mooi. Het is er adembenemend mooi en de bourgondische levensstijl is altijd aanwezig. Pittoreske dorpen, een paar steden en heel veel weilanden en bossen. Dat is Zuid Limburg. Het landschap nodigt uit om te fietsen, mountainbiken, wandelen, paardrijden of wielrennen. Ga kijken hoe bier en wijn wordt gemaakt of bezoek kastelen en mijnen. Er is altijd wat te doen! Liever een dagje naar het buitenland? Je hoeft niet ver weg. Je bent zo in Duitsland of België. Het lijkt wel vakantie!

image alt

Toch graag een kavel in Limburg kopen?

In Limburg woon je vaak landelijk in of vlakbij de natuur. Het leven gaat er gemoedelijk aan toe. Buren houden een oogje in het zeil, in het dorp of de buurt groet je elkaar en mensen maken spontaan een praatje met je. Hoe fijn is het om in het zuidelijkste deel van Nederland jouw droomhuis te bouwen? Er is nog een aantal kavels beschikbaar.

Aanbod
  Noord Limburg
  Midden Limburg