Plaatsen in Noord Limburg

Verspreid over Noord Limburg liggen ruime bouwkavels voor vrijstaande huizen. De nieuwbouwlocaties zijn vaak net buiten het dorp, met natuurgebieden of water om de hoek. Bovendien zijn ze ook nog eens goed te bereiken en zijn er volop voorzieningen. 

image alt

Helden

De plaats Helden maakt deel uit van de gemeente Peel en Maas en ligt in Noord-Limburg. De groene omgeving nodigt uit tot sporten, wandelen, recreatie en ontspanning. De natuur is hier geen uitstapje, het is gewoon je eigen woonomgeving! Voor kinderen zijn er op diverse plekken in de Helden speeltuinen en speelgelegenheden. Wie wil hier nou niet wonen?

Weidebos
Weidebos wordt een nieuw, groen wijkje aan de zuidrand van Helden. Met aan de ene kant de Heldense bossen en de landerijen, en aan de andere kant het dorp met winkels, restaurantjes en scholen. Totaal zijn er 34 bouwkavels van 594 tot 1384 m2.

Kavels van Weidebos
image alt

Maasbree

Aan de westkant van Venlo ligt het kerkdorp Maasbree. De uitgestrekte omgeving nodigt uit tot wandelen, fietsen en paardrijden. In het centrum zijn alle dagelijkse voorzieningen en sportfaciliteiten zijn er genoeg. Via provinciale wegen vanuit Venlo en Helden ben je zo in Maasbree.

Dörperfeld
Aan de noordoost kant van Maasbree ligt nieuwbouwplan Dörperfeld. De wijk is al grotendeels bebouwd, straten en groenvoorzieningen zijn al aangelegd.  In Dörperfeld bouw je een prachtige vrijstaande villa in een landelijk gebied. Ruime kavels van 675 tot 1155 m2 liggen op jou te wachten!

Kavels van Dörperfeld
Kavel kopen? Lees het stappenplan
Welke kavels zijn te koop? Bekijk het aanbod