Het belang van de financiële check

11 februari '19

Wist je dat - als er meer dan 1 kandidaat een voorkeur heeft voor hetzelfde kavel - wij bij de toewijzing ook kijken of iemand al een financiële check heeft laten doen? Je kunt er dus profijt van hebben als je dat ons laat weten en bovendien weet je dan ook of de kavel binnen je budget past. Daarvoor hebben wij een brief nodig van jouw bank, hypotheekadvieur of hypotheekverstrekker. Dit noemen wij de financiële check. 

Verklaring dat je de kavel kunt betalen

Samen met jouw bank of hypotheekverstrekker bekijk je jouw financiële situatie en of je de kavel met bijkomende kosten kunt betalen. Die verklaring geldt voor het betreffende nieuwbouwproject en mag niet ouder dan 3 maanden zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen.

Als je je kans wilt vergroten op een kavel in Weidebos, voer je de 'Financiële check' uit. Hoe je dat aanpakt en wat wij van jou verwachten lees je op deze servicepagina. Daar zetten we alles voor je op een rij. Let op: Een financiële check is niet hetzelfde als een hypotheekaanvraag.

Vragen? Neem contact op
Hoe werkt dat? Financiële Check