De eerste fase in Weidebos

25 januari '19

Aan de zuidrand van Helden heb jij de mogelijkheid om je eigen droomhuis te bouwen op een ruime kavel. Er komen in totaal 34 bouwkavels met een oppervlakte van 529 m2 tot 1.384 m2. In deze eerste fase zitten 18 bouwkavels variërend van 529 m2 tot 842 m2.

7 februari 2019

Start verkoop datum bekend!

Op 7 februari start de verkoop van de eerste fase 1 Weidebos. Maak nu alvast een account aan via Mijn Eigen Huis, zodat je op 7 februari jouw voorkeuren door kunt geven en de verkoopstukken kunt bekijken

Hoe pak jij het aan?

Als je een kavel in Weidebos koopt kun je er voor kiezen om zelf met een architect aan de slag te gaan. Je hebt vast al wel een idee wat voor vrijstaande woning je wilt gaat bouwen. Maar hoe nu verder? Bekijk de geselecteerde voorbeeldwoningen die Brummelhuis ontwerpt.

image alt

Voorbeeldwoningen

Brummelhuis ontwerpt woningen op maat en speciaal voor de bouwkavels in Weidebos hebben zij per bouwkavel een aantal voorbeeldwoningen uitgewerkt die op deze betreffende kavel gebouwd kunnen worden. De uitgewerkte woningen kunnen nog naar wens aangepast worden. Je hoeft natuurlijk niet persé te kiezen uit deze woningen maar zo krijg je wel een indruk hoe jouw nieuwe huis er uit kan zien. Ook kan een architect van Brummelhuis jouw eigen droomhuis helemaal vanaf het begin ontwerpen. Ideaal toch! Bekijk de voorbeeldwoningen.

Bekijk de voorbeeldwoningen
image alt

Living Sequoia

Een aantal voorbeeldwoningen die geselecteerd zijn voor Weidebos worden als Living Sequoia uitgevoerd. 

Living Sequoia bouwt ecologisch door gebruik te maken van eerlijk hout als wand-en dakpanelen. Iedere woning is op duurzame wijze te verwezenlijken. Op deze manier draagt Living Sequoia bij aan een gezond leefmilieu, ook voor komende generaties.

Voor de wand- en dakpanelen gebruikt Living Sequoia eerlijk hout afkomstig van vers gekapt verdunningshout. De naam Sequoia is daarentegen afkomstig van de beschermde mammoetbomen, voornamelijk te vinden in Californië. Deze gigantische bomen kunnen wel 2200 jaar oud worden. Living Sequoia staat voor oersterk, duurzaam en krachtig. Meer weten?

Bekijk per kavel wat er mogelijk is

Niet iedere woning is mogelijk op iedere kavel. Kijk daarom goed welke woning op welke kavel mogelijk is. Uiteraard kun je samen met Brummelhuis deze woning naar eigen wens aanpassen. 

Wat is jouw droomhuis? Bekijk de voorbeeldwoningen
Toch liever zelf bouwen? Het stappenplan maakt het overzichtelijk