Ericaweg: online verkoop bouwkavels is gestart!

11 oktober '19

De verkoop van de 5 bouwkavels aan de Ericaweg in Siebengewald is gestart! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het aanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op of met Peelrand Makelaardij in Venray. 

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online jouw voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een kavel toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met zondag 20 oktober 17.00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je in de loop van de dag op maandag 21 oktober automatisch in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een kavel toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Vergeet je niet jouw financiële check te uploaden?

Verkoop gestart

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan en geef daar je woningvoorkeuren door. Meer over het aanmelden en hoe je een account aanmaakt zie je in het onderstaande filmpje. 

  Bekijk de woningen
  Online een kavel kopen