Nieuw kavelaanbod in De Krouwel

19 mei '20

Op een fijne locatie aan De Sondert in Sevenum liggen 4 nieuwe bouwkavels. Een ideale plek om voor jouw droomhuis. Interesse in zelfbouw? Meld je aan!

Start verkoop

Heb je eerder interesse getoond in een bouwkavel van De Krouwel? Meld je dan voor deze kavels opnieuw aan. Begin juni start de verkoop al!

In de bocht van De Sondert

In de scherpe bocht die De Sondert maakt liggen ze. Vier bouwkavels van 707 tot 1009 m2. Altijd al je eigen vrijstaande huis willen bouwen. Dan is dit een hele fijne plek om dat te doen. In het dorp is een ruim aanbod van winkels, gezellige horecagelegenheden en in de directe omgeving liggen een aantal grote publiekstrekkers zoals attractiepark Toverland en recreatiecentrum De Schatberg met o.a. speeltuinen, zwembaden en vis- en surfplassen. In de bossen bij Toverland en bij de visvijver ligt een prachtig wandel- en fietsgebied.

image alt

Jouw eigen huis bouwen

Altijd al gedroomd om je eigen huis te laten bouwen? Dan komt er vaak meer bij kijken dan je denkt. Maak je geen zorgen, wij hebben alles voor je uitgewerkt in een aantal stappen. Van aankoop van de grond tot de oplevering van je nieuwe woning.

Bekijk het stappenplan

Makelaars

Wie is de makelaar? Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? De makelaar helpt je graag verder met het beantwoorden van je vragen. De twee makelaars zijn Hauzer & Partners en InterMakelaars.

  Stappenplan
  Kavelaanbod