Bouwkavels Weidebos

16 januari '19

Weidebos wordt een nieuw, groen wijkje aan de zuidrand van Helden. Met aan de ene kant de Heldense bossen en de landerijen, en aan de andere kant het dorp met winkels, restaurantjes en scholen. Hier woon je straks aan de rand van het dorp, in een wijk met volop natuur in de directe omgeving. 

Bouw je droomhuis in Helden

Aan de zuidrand van Helden heb jij de mogelijkheid om je eigen droomhuis te bouwen op een ruime kavel. Weidebos wordt een woonwijk met een landelijk en groen karakter. De woningen die hier gebouwd mogen worden hebben een traditionele stijl, met een diversiteit in materiaalsoorten.

Makelaar Nick Bouten aan het woord

"Wonen in Plan Weidebos, betekent wonen aan de rand van Helden met de Heldense Bossen in je achtertuin. Royale kavels met weids uitzicht over het buitengebied, maar toch aan de rand van het dorp met alle voorzieningen op korte afstand. Waar aan de Noordzijde van Helden allemaal projectmatige woningen worden gebouwd, zijn aan deze kant van Helden allemaal vrijstaande woningen ontworpen en gebouwd.

Na 't Höltje-Zuid, is het nu de tijd voor Weidebos om tot leven te komen en van zich te laten spreken. In een tijd waarin duurzaamheid en het milieu steeds belangrijker worden, biedt deze nieuwe buurt binnen Helden de ideale mogelijkheid om dit te bewerkstelligen."


Verkaveling Weidebos

Verkoop fase 1 start binnenkort

De verkoop van de bouwkavels (eerste fase) in Weidebos start begin februari 2019. Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven van de start verkoop, dan is belangrijk dat je een account aanmaakt.

Eigen huis account

Als je een kavel wilt kopen in Weidebos dan kan dat als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je dan wat jouw favoriete kavels zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat?

Maak een persoonlijk account aan

Wie is de makelaar?

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? De makelaar helpt je graag verder. Neem contact op met Bouten Makelaardij in Panningen.

Wonen in het groen Bekijk de bouwkavels
Belangrijk! Maak een account aan