Heb jij al een financiële check gedaan?

13 november '20

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een kavel. Heb je interesse in een van de kavels in Weidebos fase 2? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Waarom? Je leest het hier.

image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de kavels. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Samen met jouw bank of hypotheekverstrekker bekijk je jouw financiële situatie en of je de kavel met bijkomende kosten kunt betalen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Financiële check

Bouten Makelaardij

Wist je dat je het volledige aankoopproces van jouw nieuwe kavel volledig digitaal kunt doorlopen? Je geeft online je voorkeuren door en wacht op de uitslag van de toewijzing. Als je een kavel toegewezen hebt gekregen, start je zelf het aankoopproces. Binnen een paar dagen staan de overeenkomsten in jouw account van Mijn Eigen Huis voor je klaar en zet je tenslotte jouw handtekening ook nog eens digitaal onder de overeenkomsten. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben Bouten Makelaardij voor je klaar staan om je door dit aankoopproces en het digitaal ondertekenen te leiden. 

Bouten Makelaardij Panningen
Ruijsstraat 4
5981 CM Panningen
  Nieuwsoverzicht
  Kavelaanbod