Bouwkavels Weidebos

28 december '18

Weidebos wordt een nieuw, groen wijkje aan de zuidrand van Helden. Met aan de ene kant de Heldense bossen en de landerijen, en aan de andere kant het dorp met winkels, restaurantjes en scholen.

Hier woon je straks aan de rand van het dorp, in een wijk met volop natuur in de directe omgeving. Hier heb je de charmes van landelijk wonen, maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik. Ideaal toch? 

Bouw je droomhuis in Helden

Aan de zuidrand van Helden heb jij de mogelijkheid om je eigen droomhuis te bouwen op een ruime kavel. Weidebos wordt een woonwijk met een landelijk en groen karakter. De woningen die hier gebouwd mogen worden hebben een traditionele stijl, met een diversiteit in materiaalsoorten.

Gefaseerd in verkoop

Er komen in Weidebos in totaal 34 bouwkavels met een oppervlakte van 594 m2 tot 1.384 m2. Het plan wordt opgesplitst in twee fases. Dit betekent dat eerst de verkoop van 18 kavels in fase 1 gaat starten. Daarna start de verkoop van 16 kavels in fase 2.

Verkaveling Weidebos

Verkoop fase 1 start binnenkort

De verkoop van de bouwkavels (eerste fase) in Weidebos start eind januari 2019. Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven van de start verkoop, dan is belangrijk dat je een account aanmaakt.

Eigen huis account

Als je een kavel wilt kopen in Weidebos dan kan dat als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je dan wat jouw favoriete kavels zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat?

Maak een persoonlijk account aan

Wie is de makelaar?

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? De makelaar helpt je graag verder. Neem contact op met Bouten Makelaardij in Panningen.

Wonen in het groen Bekijk de bouwkavels
Belangrijk! Maak een account aan