4 kavels De Krouwel in verkoop

8 juni '20

Het is zover: de 4 kavels van De Krouwel zijn in verkoop! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het kavelaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op. 

image alt

Geef je voorkeuren door

Laat ons weten wat jouw favoriete kavel(s) zijn. Wil je een andere volgorde of een kavel toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot 15 juni 17:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk op 17 juni einde dag in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een kavel toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Vergeet je niet jouw financiële check te uploaden? 

Voorkeuren doorgeven

Nog geen account?

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot 15 juni 17:00. 17 juni vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk aan het einde van die dag de uitslag van de toewijzing in je mailbox. Ook kun je de uitslag van de toewijzing terugvinden in je Mijn Eigen Huis account. 

Account aanmaken
  Bekijk de woningen
  Mijn Eigen Huis