Opgeleverd

Heerlijk wonen in Noord Limburg

Wat maakt het leven bijzonder in Noord Limburg? Heel veel eigenlijk! Een dagje op avontuur of naar een attractiepark met de kinderen. Slecht weer? Vakantieparken met daarbij behorende overdekte zwembaden zijn er volop. De dorpen in Noord Limburg zijn gezellig en je geniet er volop van ongerepte natuurgebieden, streekproducten zoals asperges en niet te vergeten, het bourgondische leven.

image alt

Geniet van de stilte

Natuurlijk kun je het ook rustig aan doen en van de stilte genieten. Wat denk je van Nationaal Park De Groote Peel of Nationaal Park De Maasduinen, bij Bergen.  Ga er in alle rust vogels spotten of maak een heerlijke wandeling door de prachtige natuur. En je hóeft niet eens van huis om de rust op te zoeken, jouw nieuwe woonplek geeft je dat ook!

image alt

Prachtige locaties

De ruime kavels in Limburg zijn vaak net buiten het dorp, met natuurgebieden of met water om de hoek. Bovendien zijn ze ook nog eens goed te bereiken en zijn er volop voorzieningen. Op de verschillende locaties in Noord Limburg kies je uit het aanbod een mooie kavel en daarna kun je kiezen welk huis je wilt op jouw favoriete plek.