Noord Limburg
Logo Logo

Waar komt jouw droomwoning?

Heerlijk wonen in Noord Limburg

Wat maakt het leven bijzonder in Noord Limburg? Heel veel eigenlijk! Een dagje op avontuur of naar een attractiepark met de kinderen. Slecht weer? Vakantieparken met daarbij behorende overdekte zwembaden zijn er volop. De dorpen in Noord Limburg zijn gezellig en je geniet er volop van ongerepte natuurgebieden, streekproducten zoals asperges en niet te vergeten, het bourgondische leven.

Geniet van de rust

Natuurlijk kun je het ook rustig aan doen en van de stilte genieten. Wat denk je van Nationaal Park De Groote Peel of Nationaal Park De Maasduinen, bij Bergen.  Ga er in alle rust vogels spotten of maak een heerlijke wandeling door de prachtige natuur.

Vrijstaande woningen in Noord Limburg

De vrijstaande villa's staan op ruime kavels en de nieuwbouwlocaties zijn vaak net buiten het dorp, met natuurgebieden of water om de hoek. Bovendien zijn ze ook nog eens goed te bereiken en zijn er volop voorzieningen. In de verschillende nieuwbouwwijken kies je een mooie plek en daarna kun je kiezen welk huis je wilt op jouw favoriete plek. We hebben er alvast een paar voor je uitgewerkt. De architectuurstijlen zijn van traditioneel jaren 30 tot modern. Liever zelf bouwen? Geen probleem, koop alleen de bouwkavel en bepaal zelf hoe je woning er uitziet. Dat kan ook! Mooi toch? 

Waar wil jij jouw droomhuis bouwen?

Waar in Noord Limburg wil je wonen?

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?