Opgeleverd

Prachtige bouwlocaties in Limburg

Ruime bouwkavels voor vrijstaande woningen op diverse prachtige locaties in de provincie Limburg. Van het groene noord Limburg met veel kleine, gezellige bruisende dorpen, naar het waterrijke midden Limburg met haar kastelen en natuurreservaten tot het heuvelachtige zuid Limburg vol met heuvels, beken, dalen en heel veel bloemen.

image alt

Ligging, bereikbaarheid en voorzieningen

De kavels van de ruim 70 nieuwbouwlocaties waren vaak net buiten het dorp, vlakbij natuurgebieden of water. Afhankelijk van het bestemmingsplan van de locatie werden vrijstaande woningen gerealiseerd in diverse architectuurstijlen. Bovendien zijn ze ook nog eens goed te bereiken en zijn er volop voorzieningen in de omgeving.

image alt

Ruim 600 woningen gerealiseerd

Sinds 2011 hebben ruim 600 kopers op percelen van 250 tot 3000 m2 nu hun droomhuis gerealiseerd. Vaak net buiten een klein dorp, buiten de bebouwde kom of zelfs midden in een bos waar bestaande bomen zijn behouden.

image alt

Brummelhuis of architect

Vaak kozen kopers van een bouwkavel voor een woning via Brummelhuis [www.brummelhuis.nl] waarbij veel zorgen uit handen werd genomen. Zij boden ruimte voor individuele wensen en begeleiding van kavel tot droomhuis. Ook hebben veel kopers van een bouwkavel zelf een architect en aannemer gezocht om hun vrijstaande woning te bouwen op één van die prachtige locaties in Limburg.

Geen aanbod meer

Alle kavels zijn verkocht en er komt geen nieuw aanbod meer op deze website. Er worden geen nieuwsbrieven meer verstuurd.