Verkoopteam komende weken gewoon bereikbaar!

18 maart '20

De overheid heeft aanvullende maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het corona-virus (COVID-19) in Nederland te voorkomen. Dat betekent dat onder andere scholen, sportverenigingen en horeca gesloten zijn. De werkzaamheden rondom de bouwkavels in Limburg draaien de komende weken gewoon door.

Alle werkzaamheden gaan door

Dat betekent dat we achter de schermen zoals gebruikelijk doorwerken aan nieuw aanbod van bouwkavels en start verkopen. BPD bestaat al bijna 75 jaar en is een organisatie met 5 kantoren in Nederland. Hierdoor hebben wij niet alleen veel ervaring in gebiedsontwikkeling, maar kunnen we de maatregelen met betrekking tot het coronavirus passend opvangen. Dit doen we onder andere door afspraken via videobellen in te plannen en het kopen van woningen online te faciliteren.

Jouw optie of tekenafspraak en de maatregelen tegen coronavirus

Wat zijn de gevolgen van deze maatregelen voor jou nu je een optie hebt op een kavel? Gelukkig helemaal niets!

Afspraak bij de makelaar
Je kunt afspraken met de makelaar die gepland staan omtrent jullie kavel gewoon door laten gaan via de telefoon of videobellen (bijvoorbeeld via Facetime, Skype of Whatsapp video). Onder uitleg en begeleiding van de makelaar, kun je dan het koopcontract van je kavel uitprinten en ondertekenen. Vervolgens scan je het volledig ondertekende contract in en stuur je het via mail retour naar de makelaar. Heb je dus een optie op een kavel? Neem dan contact op met de makelaar om samen af te stemmen hoe jullie dit gaan aanpakken! 

Vragen?

Het team staat de komende weken gewoon klaar om al jouw vragen rondom de kavels te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons zoals altijd telefonisch, per chat of mail te bereiken tijdens de reguliere openingstijden.

Contact
  Meer nieuws
  Contact