Heerlijk vrij wonen en leven

Vrijstaand wonen in Midden Limburg

Zoek je een locatie in Midden Limburg en wil je een vrijstaande woning bouwen op een prachtige plek? Bekijk het aanbod in onderstaande plaats. Wie weet is het dé plek voor jou!

image alt

Weert

Weert is een complete stad, met veel voorzieningen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt op loopafstand of binnen enkele fietsminuten. Het is een stad die uitdaagt tot meedoen. De veelzijdigheid van deze stad is enorm. Enerzijds een zeer uitgebreid assortiment aan winkels en horecagelegenheden. Anderzijds sta je zo in de natuurgebieden of het groen rond de stad. Weert is op allerlei manieren gemakkelijk te bereiken, er zijn veel grote en kleine bedrijven gevestigd en de kwaliteit van het onderwijs is er goed. Weert heeft dus een prima woonklimaat!

Boswaard
Een bosweg slingert tussen oude, karakteristieke bomen door. Verspreid in het groen staan al net zulke karakteristieke huizen, verscholen in het bos. Dat is boswonen in Boswaard, op de grens van de stad en het landelijke buitengebied. Boswaard ligt aan de groene rand van Weert. Omringd door mooie bestaande buurten, bossen, akkers en velden. Stille landweggetjes voeren het buitengebied in. Of de andere kant op, naar het gezellige centrum van Weert. 

Bekijk de kavels van Boswaard
Waar wil jij wonen? Bekijk het kavelaanbod
Kavel kopen? Lees het stappenplan