Nieuw kavelaanbod in Nederweert-Eind

14 juni '21

Als onderdeel van bestemmingsplan Tiskeshook liggen aan de Kruiszijweg in Nederweert-Eind 2 bouwkavels. Met een ideale tuinligging op het westen en ruime percelen een fijne plek voor jouw vrijstaande woning. Meld je aan!

image alt

Ruime percelen

Rijd de Kruiszijweg in vanuit de Kruisstraat of de Baldessenweg en je ziet het meteen! Een fijne locatie net buiten Nederweert-Eind en perfect voor jouw droomhuis. Een vrij uitzicht over de akkers en toch niet heel ver van de bewoonde wereld. Hier liggen 2 bouwkavels voor de bouw van jouw vrijstaande woning in Nederweert-Eind.

Bekijk de kavels
image alt

Start verkoop

Naar verwachting start de verkoop na de zomer van 2021. Laat jouw gegevens achter bij de bouwkavels. Hiermee meld je je aan als belangstellende en blijf je op de hoogte van de start verkoop.

Meld je aan
image alt

Stappenplan kavel kopen

Tot in detail bepalen hoe jouw huis eruit komt te zien. Een huis dat volledig voldoet aan jouw eisen en wensen, voor zowel binnen- als buitenkant. Met veel ruimte in én om het huis. Staat dit op jouw wensenlijst? Ga ervoor! Zelf bouwen is namelijk minder moeilijk dan je denkt. 

Lees het stappenplan
  Stappenplan
  Bouwkavels