Verkoopprocedure

9 augustus '21

Op 14 september start de verkoop van de 2 bouwkavels van Kruiszijweg in Nederweert-Eind. Graag nemen wij jou mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure.

De toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de kavels plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de kavel van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers. Dat betekent dat - als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer - dat bouwnummer aan jou wordt toegewezen. Ook als dit niet je eerste voorkeur is. Dat geldt niet voor inschrijvers die een financiële check hebben gedaan. Die krijgen te allen tijde het eerste vrije bouwnummer van hun hoogste voorkeur toegewezen.

Makelaarskantoor

Saelmans Makelaardij

Saelmans Makelaardij is een goede bekende van BPD en al jaren een gevestigde naam in onder andere de regio's Weert, Nederweert, Maasgouw en Leudal. Als plaatselijke makelaar zijn zij al jaren betrokken bij de verkoop van bouwkavels in en om Weert. Ervaring is dus ruim aanwezig!

Saelmans Makelaardij
Onzelievevrouwestraat 2
6004 AC Weert
0495-533893
info@saelmans.nl

  Online kopen
  Kavels Kruiszijweg