Maak kennis met Saelmans Makelaardij

10 januari '20

Dolf Geleijns is samen met zijn wederhelft Muriël Saelmans eigenaar van familiebedrijf Saelmans Makelaardij. Dolf is geboren en getogen in het Weerterland, en vertelt met aanstekelijk enthousiasme over de kwaliteiten van Weert als woonstad en van Boswaard in het bijzonder. Zijn verhaal maakt indruk over provinciegrenzen en zelfs landsgrenzen heen. “Mensen zijn flabbergasted!” Dolf Geleijns vertelt.

image alt

Dolf Geleijns

"Ik zit al dertig jaar in het vak. Maar een project als Boswaard is wel heel bijzonder. Het heeft internationaal aantrekkingskracht. Ik ben al met een paar expats en een investeerder uit de regio Eindhoven gaan kijken, en die mensen zijn flabbergasted. Dat dit bestaat! Zo’n groene omgeving: je loopt door de bossen naar het openluchttheater, de hockeyclub, de tennisbaan of de golfbaan. Zo dicht bij de stad en toch echt in de natuur wonen, dat is heel uitzonderlijk, niet alleen in de regio maar in de wereld."

Wonen in Weert

"Weert is een kleine stad, maar heeft wel alles wat je nodig hebt. Op een prettige, menselijke schaal. Er is veel te doen op gebied van cultuur en muziek, en het onderwijs is heel goed georganiseerd. De stad ligt bovendien op een heel gunstige plek. Aan de ene kant heb je de dynamiek van de regio Eindhoven: de brainport met bijvoorbeeld ASML en de High Tech Campus. Aan de andere kant heb je in Roermond het grootste outletcentrum van Europa, met zo’n beetje alle grote kledingmerken ter wereld. Allebei op zo’n 15, 20 minuten met de auto of 15 minuten met de trein. Vanaf Boswaard kun je trouwens gewoon naar het station fietsen of lopen. En het mooie is: als je genoeg hebt van alle drukte ben je ook zo weer thuis, midden in de natuur."

image alt

Groenste gemeente

"Weert is echt een plek waar je rustig, veilig en groen kunt wonen. Dát is onze kracht. De stad is uitgeroepen tot de groenste gemeente van Nederland in 2012, van Europa in 2013 en zelfs van de wereld in 2014. Dat is echt niet voor niks! Daar zijn we vaak te bescheiden over vind ik. De rust is voelbaar op de locatie van Boswaard. Je zit weliswaar heel centraal ten opzichte van snelwegen en Eindhoven Airport. Maar je woont niet onder aanvliegroutes en je hoort hier geen verkeer. Als je na een drukke week de deur achter je dichttrekt heb je meteen totale ontspanning."

Duurzaam bouwen in Boswaard

"Boswaard is echt een project van deze tijd. Het is een plek waar plaats is voor diversiteit, waar je je uniciteit kunt laten zien, of je nu een groot huis bouwt of klein. Je kunt op bijna alle plekken op de kavel bouwen, dat geeft veel vrijheid. Tegelijk zorgt het beeldkwaliteitsplan voor harmonie. Wat natuurlijk ook perfect past op zo’n locatie is duurzaam bouwen. Boswaard is echt een way of life."

Kavels in verkoop

De kavels van Boswaard zijn in verkoop. Heb je interesse? Meld je dan aan bij het kavelaanbod of neem contact op met Saelmans Makelaardij. Het kantoor is aan Onzelievevrouwestraat 2 in Weert. Bellen op 0495 533 893 of mailen kan natuurlijk ook.

  Voorbeeldwoningen
  Kavelaanbod