Het gevoel van boswonen in Boswaard

6 januari '20

’s Ochtends schuif je de gordijnen open, je ziet de dauw op het gras. De eerste zonnestralen schijnen door de bomen en een eekhoorn schiet langs de takken omhoog. Het gevoel van wonen in een bos, dat is Boswaard.

image alt

Een écht unieke plek in het bos

Het bos van Boswaard is niet van vandaag of gisteren. De natuur gaat hier al veel langer haar welige gang. Tot voor kort was het MOB-complex in gebruik door Defensie voor opslag en stalling van militaire voertuigen en werkplaatsen. Het terrein lag verscholen en was ontoegankelijk, een groene enclave aan de rand van de stad. Maar met de ontwikkeling van Boswaard wordt het bos nu een unieke plek, waar liefhebbers van wonen in de natuur hun droomwoning kunnen realiseren. Iets voor jou?

Bekijk de kavels van Boswaard
image alt

De geur van dennennaalden en bosgrond

Boswonen is een gevoel dat is niet in woorden uit te drukken is. Daarom hebben we een prachtig magazine boordevol impressies, interviews en foto's gemaakt. Verhalen over bijzondere plekken in de omgeving en inspiratie voor het ontwerp van een boswoning en bostuin. Ruik je de geur van dennennaalden en bosgrond al? Ga er eens lekker voor zitten, relax en lees het magazine!

Lees het magazine

Kavels in verkoop

De kavels van Boswaard zijn in verkoop. Heb je interesse? Meld je dan aan bij het kavelaanbod of neem contact op met Saelmans Makelaardij. Het kantoor is aan Onzelievevrouwestraat 2 in Weert. Bellen op 0495 533 893 of mailen kan natuurlijk ook.

  Magazine
  Kavelaanbod