Geluksvogels gespot in Boswaard

14 april '20

Wonen in het bos. Voor velen een droom. Voor sommigen een groot geluk. Wakker worden door het gekwetter van de vogels, gedurende de dag genieten van de de zonnestralen die door het bladerdak piepen en ‘s avonds ritselt en knispert het om je heen. Het bos leeft. Geluksvogels halen hun hart op.

Wonen in Boswaard geeft veel vrijheid en ruimte.

Je vóelt letterlijk de ruimte om je heen door de riante omvang van de kavels, tegelijkertijd kríjg je ook veel ruimte om je droom te realiseren. De intimiteit, geborgenheid en geslotenheid van het bos zorgen voor de bijzondere sfeer van dit nieuwe woongebied. En juist die sfeer moet in ere gehouden worden. Wonen in het bos vraagt dan ook om enkele richtlijnen

image alt

Mijn droomwoning bouwen in Boswaard, waar moet ik rekening mee houden?

Boswaard is in veel opzichten uniek. De bestaande bomen en aanwezige begroeiing spelen hierin natuurlijk de hoofdrol. Om toekomstige bewoners beter op weg te helpen in het verwezenlijken van hun droomwoning is een leaflet gemaakt. In deze leaflet wordt ingegaan op de richtlijnen die gelden vanuit het Beeldkwaliteitsplan en Bestemmingsplan voor het inpassen van de woning in het bos en welke spelregels gelden voor het kappen van bomen.

Download de leaflet
Boswaard Weert
  Bekijk de kavels
  Download de leaflet