Extra bouwkavels Mergelweg Linne

28 juni '19

Goed nieuws! Met een toevoeging van 5 nieuwe bouwkavels heb je nu nóg meer kans om aan de Mergelweg in Linne je eigen huis te bouwen. Ruimte, rust en vrijheid. Jouw droomhuis in een prachtige groen omgeving. Klinkt goed toch? 

image alt

Wat een prachtplek!

Zie je het al voor je? Aan de rand van Linne, aan de westkant van het dorp kan op een prachtige locatie straks jouw droomhuis staan! Lekker fietsen, wandelen, mountainbiken in de omgeving of gewoon genieten in je achtertuin met een boekje, je bent hier thuis! Ga jij hier jouw vrijstaande droomhuis laten bouwen? 

Meer over Linne
image alt

Wonen zoals jij dat wilt

Zelf bepalen of je de woonkamer aan de achterzijde van het huis wil of toch liever aan de voorzijde? Een prachtige erker, een superhandige bijkeuken of een extra kamer op zolder? Jouw woonwensen staan centraal op deze kavellocatie in Linnen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld: jij kiest zelf een woonstijl en indeling en laat de woning bouwen. Dan doe je dus alles zelf met een architect en aannemer. Heb je wat minder bouw- of woontalent? Dan hebben we wat inspiratiewoningen voor je. Jij bepaalt!

Bekijk de kavels

Interesse? Neem contact op!

Zie jij het helemaal zitten om op deze plek in Linne jouw vrijstaande woning te bouwen? Lees dan ook het stappenplan Kavel Kopen en neem contact met ons verkoopteam op! Dat kan via chat, mail of telefoon. Liever naar de makelaar? Neem dan contact op met Jack Frenken Makelaars en Adviseurs in Roermond op.

  Stap-voor-stap een kavel
  Bekijk de kavels