30 oktober 2019

Start verkoop Boswaard in Weert

Op woensdag 30 oktober start de verkoop van 43 kavels in Boswaard. Benieuwd hoe de online verkoop in zijn werk gaat? Inschrijven kan tot en met 6 november en de dag dat je hoort of een kavel aan jou is toegewezen is op 8 november. Lees dan verder.

Datum start verkoop Boswaard bekend

22 oktober '19

Goed nieuws als je een bouwkavel zoekt in Weert. Het oude MOB Complex heeft plaats gemaakt voor de bouw van vrijstaande woningen op een prachtige locatie. Aan de Diesterweg in Weert liggen de 43 kavels van Boswaard. Op woensdag 30 oktober start de verkoop. Bereid je alvast voor!

image alt

Meld je aan

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor Boswaard, door bijvoorbeeld het aanklikken van een hartje bij het kavelaanbod? Dan krijg je woensdag 30 oktober om 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de kavelpaspoorten en juridische stukken. Neem op je gemak alles door en verzamel eventuele vragen. Ben je nog niet aangemeld voor Boswaard? Doe dat dan alsnog en maak meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 30 oktober de e-mail.

Bekijk de kavels
image alt

Doe alvast een financiële check

Bij het toewijzen van kavels waarbij er meerdere kandidaten op 1 kavelnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft aangeleverd. Dit kan dus in je voordeel werken. De financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Meer over de financiële check
  Meer over de toewijzing
  Bekijk de kavels