Bouwkavels toegewezen

22 september '21

De inschrijving op de 2 bouwkavels van Kruiszijweg in Nederweert-Eind is gesloten en de uitslag van de toewijzing is bekend.

Wel of geen optie?

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht over de toewijzing, waarna je wordt doorverwezen naar je persoonlijke account van Mijn Eigen Huis. Heb je een kavel toegewezen gekregen? Dan heb je een optie op die kavel. Die optie moet je dan nog bevestigen in jouw account, mits je de kavel nog wilt natuurlijk. Na de bevestiging is de kavel exclusief voor jou gereserveerd en kies je een vervolgstap in het aankoopproces. Heb je geen kavel toegewezen gekregen? Dan zie je ook in jouw account.

Als je wel een optie hebt

Gefeliciteerd! Je hebt een kavel toegewezen gekregen! In jouw account van Mijn Eigen Huis bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

Als je geen optie hebt

Helaas, er waren meer kandidaten dan kavels waardoor je geen kavel toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurskavel(s) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Belangstelling voor de kavels na de inschrijfperiode

Hoor je voor het eerst over dit project, maar is de inschrijving al gesloten? Geen probleem! Als de toewijzing plaats heeft gevonden kan het zomaar zo zijn dat er nog kavels vrij zijn, iemand afziet van de optie of dat er geen reservekandidaten op die kavel meer zijn. Meld je bij interesse aan bij het kavelaanbod of neem gerust contact met ons verkoopteam op.

Bekijk kavelaanbod
  Financiering
  De toewijzing, hoe werkt dat?