Opgeleverd

Wonen in Midden Limburg

In Midden Limburg vind je vooral veel natuur, water, cultuur en levendige stadscentra. Dagje buitenland? Duitsland en België zijn op steenworp afstand. Koffie met vlaai in Limburg, drink een lekker biertje in België én eet een schnitzel in Duitsland op één dag. 

image alt

Water en natuur en nog veel meer

Midden Limburg is ideaal voor de watersportliefhebber. Zwemmen, surfen, duiken, roeien of een wat extremere watersport zoals waterskiën. Liever onderuit gezakt genieten van het prachtige uitzicht? Er zijn mooie dagstranden en hippe beachclubs aan de Maas. Heb je een eigen boot? Meerdere jachthavens hebben alle moderne faciliteiten. Het is ook een groene regio. Geniet van de stiltelandschappen, natuurreservaten en uitgestrekte natuurparken. Zoek je liever wat cultuur? Er zijn volop kastelen, burchten en landhuizen. Je hoeft je niet te vervelen!

image alt

Vrijstaand wonen in Midden Limburg

De vrijstaande villa's staan op ruime kavels en de nieuwbouwlocaties zijn vaak net buiten het dorp, met natuurgebieden of water om de hoek. Bovendien zijn ze ook nog eens goed te bereiken en zijn er volop voorzieningen. In de verschillende nieuwbouwwijken kies je een mooie plek en daarna kun je kiezen welk huis je wilt op jouw favoriete plek. De architectuurstijlen zijn van traditioneel jaren 30 tot modern. Mooi toch?